Kovács Péter (Lakossági)
Telefon:30 307-0504
E-mail:peneszinfo@gmail.com
Bartus Ferenc (Lakossági)
Telefon:30 553-0303
E-mail:peneszinfo@gmail.com
Kovács Zoltán (Ipari)
Telefon:30 563-0303
E-mail:peneszinfo@gmail.com
Elérhetõségek

Szabaduljon meg a penésztől gyorsan!

A professzionális penészmentesítés és dohos szag megszüntetésének menete:

Az ózonos kezelés vegyszermentes, mégis a leghatékonyabb a penészgombák elpusztításában. Az ózon nem csak a látható penészt pusztítja el, hanem a penészgomba spóráit is kiírtja a helyiségből, ezzel megállítja a penész terjedését, megszünteti a penészgomba spórák egészségre káros hatását és a dohos szagot is. A kifejlett - moha szerű - penésztelep az ózon hatására kifakul, porózussá válik és egyszerűen letörölhető.

Az ózonos penészmentesítés az egyetlen hatékony eljárás ott, ahol a penészesedés okának megszüntetése belátható időn belül nem lehetséges vagy olyan lakott ingatlanban, ahol egy vegyszeres eljárás nem alkalmazható. Rendszeres ózonkezelés a penészgomba számára ideális környezetben is képes visszatartani a penész elszaporodását.

  1. Egyeztessen időpontot a kezelés elvégzésére!

Kollégánknak az alábbi információkra lesz szüksége az időpont egyeztetése során:

  • A helyszín címe ahol a kezelést el kell végezni.
  • A penészfertőzéssel érintett terület (helyiségek) nagysága
  • Egy Ön számára alkalmas időpont amikor a kezelés elvégezhető

 

 2. Mi történik a helyszínen? 
  • Felmérés: Kollégánk a helyszínre érkezés után felméri a területet, felmérik a penészesedést, esetlegesen leméri a helyiségek méretét és megméri a páratartalmat, hőmérsékletet. Ezen adatok alapján állítja be az ózongenerátort.

  • Az ózongépek elhelyezése és beindítása: Miután elhelyeztük a gépeket a helyiségben, és ellenőriztük, hogy élőlények ne tartózkodjanak a területen elindítjuk a programot. A gépek nagy koncentrációban ózont állítanak elő és szétterítik a helyiségben. Az ózon elpusztítja a penészgombákat és azok spóráit, megállítja ezzel a szaporodásukat. A kifejlett - látható - penészgombákkal szemben az ózon hatása látványos. 

  • Ellenőrzés: A kezelés közben folyamatosan műszerrel ellenőrizzük az ózon koncentrációt ami biztosítja a megfelelő eredmény elérését.

  • Ózon lebontási ciklus: Gépeink  a ciklus végén a felesleges ózont visszaalakítják tiszta oxigénné. A kezelés után a helyiségben az ózonkoncentráció nem haladja meg a mindennapi értéket, ezért azonnal használatba vehető. (ezt műszerrel mindig ellenőrizzük).

 Milyen előkészület szükséges? 
  • Az ózonos kezelés nem igényel semmilyen előkészületet vagy a helyiség kipakolását. A kezelés előtt a kisebb szobanövényeket ajánlatos kivinni a helyiségből, a nagyobbakat a kezelés idejére letakarjuk.

 Milyen eredmény várható? 
  • Az ózonos penészmentesítés után garantáltan elő penésztől mentes lesz a helyiség, azonban az elhalt penészfolt a falon megmarad, a penészgomba festékanyaga elszínezheti a falat, utólagos eltávolítást igényel. 

Penészmentesítés ózontechnológiával
Szakértelem, professzionális berendezések, több éves tapasztalat a garancia a minőségi szolgáltatásra!

SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL:

Az ipari és a lakossági ózonos fertőtlenítés terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég vagyunk Magyarországon!
Professzionális gépeink, és a több éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy a ránk bízott feladatott megfelelően végezzük el. Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek. A műszeres mérés nagyon fontos része az eljárásnak mert csak a megfelelő értékek biztosítják a kívánt eredmény elérését. Munkatársaink különösen ügyelnek a tisztasága és a higiéniára ezért a helyiségbe lépéshez lábzsákot használnak. Az ózon alkalmazása felelősségteljes feladat, és mi ehhez mérten járunk el.
-Kovács Zoltán ügyv.- 

Mi az ózonfriss technológia?

100% vegyszermentes és biztonságos légtisztító, fertőtlenítő és szagtalanító eljárás. Az ózonfriss technológia az ózon aktív oxigénjének erős oxidációs hatásán alapszik. Alkalmazása során egy Magyarországon egyedülálló hatékonyságú mobil ózongenerátor - szabadalmaztatott eljárással -, ellenőrzött körülmények között a levegőben lévő oxigénből ózont állít elő és egyenletesen elteríti a helységben, majd a ciklus végén a felesleges ózont visszaalakítja tiszta oxigénné. A kezelés után a helyiségben az ózonkoncentráció nem haladja meg a mindennapi értéket, ezért az azonnal használatba vehető.

Ez az automatikus ózonaktivitás megszüntető ciklus különbözteti meg az ózonfriss technológiát más ózonos kezelő eljárásoktól.